KOHTI ROCK-KOTIA

Kaikki alkaa suunnittelusta. Suunnittelun lähtökohtana voit käyttää pussillisen omia ideoita sekä hahmotelmia, valmiiksi suunniteltua mallitaloa tai alusta alkaen arkkitehdin suunnittelemaa, juuri sinun tarpeisiisi räätälöityä yksilöllistä kotia. ROCK-kivitaloilla on omia ja yhteistyökumppaneina ammattitaitoisia arkkitehtejä, joilla on kokemusta kivitalosuunnittelusta.

Lue lisää

ENERGIATEHOKKUUS

Kokonaisuus ja yksinkertaisuus ovat energiatehokkuuden kulmakiviä. Kodin rakentamisessa on syytä kiinnittää huomiota sen kokonaisenergiankulutukseen. Siksi hyvin tehtyjen suunnitelmien rooli sekä rungon materiaali ovat matalaenergiatalon rakentamisessa on hyvin tärkeä. Energiatehokkuuteen vaikuttavat oleellisesti myös asukkaiden käyttötottumukset.

Lue lisää

TOIMITUSSISÄLLÖT

Arkkitehti- ja rakennekuvat erillisellä suunnittelusopimuksella Tarvittavat rakenneteräkset, pilarit ja palkit tarjotaan erikseen rakennesuunnittelun valmistuttua. Pääkaupunkiseudulla onnistuvat myös muuttovalmis ja ”avaimet käteen” ratkaisut. Kysy lisää lähimmältä edustajaltamme –me palvelemme Rockimmalla asenteella!

Lue lisää

ROCK- TALO TÄYTTÄ KIVEÄ

ROCK-kivitalon ulkoseinät rakennetaan joko 365 tai 480 mm leveästä kevytbetoniharkosta. Vaihtoehtoisesti ulkoseinäharkkona voi käyttää 400 mm leveää valuharkkoa. Kevytbetonista rakennetut, ohutsaumamuuratut ulkoseinät ovat ilmatiiviitä. Ne toimivat samalla sekä lämmöneristeenä että kantavana rakenteena.

Lue lisää