KOHTI ROCK-KOTIA

SUUNNITTELU

Kaikki alkaa suunnittelusta. Suunnittelun lähtökohtana voit käyttää pussillisen omia ideoita sekä hahmotelmia, valmiiksi suunniteltua mallitaloa tai alusta alkaen arkkitehdin suunnittelemaa, juuri sinun tarpeisiisi räätälöityä yksilöllistä kotia. ROCK-kivitaloilla on omia ja yhteistyökumppaneina ammattitaitoisia arkkitehtejä, joilla on kokemusta kivitalosuunnittelusta. Yhteystietoja saat oman alueesi ROCK-kivitaloedustajalta. Valmiilla suunnitelmilla pystymme tarjoamaan ROCK-kivitalon sinulle sopivalla toimitussisällöllä.

TOIMITUSSOPIMUS

Toimitussopimus takaa sinulle sen, että saat ROCK-kivitalosi sovitulla toimitussisällöllä siihen hintaan kuin on sovittu. Räätälöimme aina jokaisen toimitussisällön asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimitussopimuksesta ilmenee alustava aikataulu rakennushankkeellesi.

RAKENTAMINEN

Kun työmaalla on maanrakennustyöt ja kunnallistekniikka valmiina voi rakentaminen alkaa.
Valitessasi ROCK-kivitalojen valtuuttaman ammattitaitoisen asennusryhmän hoitamaan asennustyön, on heillä vastuu eri rakennusvaiheissa tarvittavien materiaalin tilaamisesta työmaalle sovitun aikataulun mukaisesti.

SISÄTYÖVAIHE

Kun rungon asennustyöt ja tarvittava tekniikka on tehtynä pääsevät sisätyöt alkamaan. Sisätöiden ja sisustuksen suunnittelua sekä materiaali- ja kalustevalintoja kannattaa tehdä hyvissä ajoin rakennusprojektin aikana.

UUTEEN KOTIIN

Sisätöiden ja kalusteiden asennuksen jälkeen on kotinne muuttovalmis. Rockeimman kokonaisuuden saat viimeistelemällä pihasi Rock-pihakivillä. Tämän jälkeen uusi Rock-kivitalosi on asumismukavuudeltaan ensiluokkainen ja se säilyttää arvonsa tulevaisuudessa.

Kiviportintie 37, 00950 Helsinki

0207 412 100

info@rockkivitalot.fi

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti