ROCK-KIVITALOT

ROCK-KIVITALOT TULEE MARKKINOILLE UUDELLA PALVELUKONSEPTILLA JA YHTEENSÄ 200 VUODEN KOKEMUKSELLA KIVITALORAKENTAMISESTA SUOMESSA

ROCK-kivitalot syntyi vuonna 2012 ammattitaitoisen ja energisen edustajakenttämme miettiessä millaisella konseptilla voisi palvella pientalorakentajia paremmin. Kevytbetoni haluttiin säilyttää runkorakenteena ja luoda samalla jotain uutta. Mitä asiakkaat ja markkinat kaipasivat? Teetimme markkinatutkimuksen, joka paljasti, että uudenlaiselle kivitalojen palvelukonseptille oli selkeä tilaus.

Kivestä kotinsa rakentavat pientalorakentajat ovat usein vahvasti mieltyneet omaksi kokemaansa rakennusmateriaaliin. Toiset pitävät kevytbetonirakenteesta ja toiset luottavat valettavaan muottiharkkoon. Näiden kahden materiaalin pohjalta syntyi ROCK-kivitalot.

AINOA LAATUAAN

ROCK-kivitalot tarjoaa Suomen markkinoilla ensimmäisenä molempia tuotteita useammalla toimitussisällöllä. Käytämme runkomateriaalina suuren saksalaisen kevytbetonivalmistajan tuotteita. Valettava muottiharkko tulee kotimaiselta toimittajalta.

Meiltä saat talosi haluamallasi valmiusasteella. Valmiita kokonaisuuksia ovat runkokivitoimitus sekä vesikattovalmis materiaalitoimitus, jotka toimitamme myös asennettuna. Näiden lisäksi toimitamme pääkaupunkiseudulla muuttovalmis ja avaimet käteen –toimitukset. Voimme räätälöidä toimituksen juuri sinulle sopivalla sisällöllä.

ROCK-ASENTEELLA

Kokeneet ja kannuksensa ansainneet edustajamme ympäri Suomen ovat valmiina palvelemaan sinua markkinoiden Rockimmalla asenteella ja täysin uudella palvelukonseptilla.
On ilo rakentaa sinulle unelmiesi kivitalo.

Ota meihin yhteyttä ja olet ison askeleen lähempänä omaa kotiasi.

Tutustu talomallistoomme ja pyydä tarjousta!

Kiviportintie 37, 00950 Helsinki

0207 412 100

info@rockkivitalot.fi

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti