ROCK-KIVITALOJEN YHTEISTYÖKUMPPANIT

ROCK-kivitalot käyttää yhteistyökumppaneinaan alansa parhaita osaajia/tuotteita. Klikkaamalla alla olevista logoista voit tutustua tarkemmin yhteistyökumppaniemme tuotteisiin ja palveluihin.

RAUTAKAUPPATUOTTEET
Stark
Vahvaan ammattitaitoon, kattaviin valikoimiin ja monipuolisiin palveluihin perustuvat myymälät palvelevat valtakunnallisesti 20 paikkakunnalla.

ANTURAPERUSTUSJÄRJESTELMÄT


Formex Formexin anturamuotit ovat helppo ja nopea valinta talon perustuksissa käytettävien anturoiden toteuttamiseen.

KATTOTUOLIT


Sepa Group SEPA -kattotuolit valmistetaan aina kohteen rakennesuunnittelijan piirtämän ristikkokaavion tai asiakkaan mittatietojen perusteella.

KATTOPELLIT


Metehe Takuupinnoitettu kattopelti on laadukas ja huoleton vaihtoehto, joka soveltuu erinomaisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin.

KATTOTIILET


Formex Aura- ja Aava tiilikatot tarjoavat ratkaisun monentyyppisiin ja -ikäisiin rakennuksiin. Äänettömyys, näyttävyys ja pitkäikäisyys ovat ominaisuuksia, joita asukkaat arvostavat vuosikymmenestä toiseen.

IKKUNAT JA OVET


Betset Domus Yhtiöt Oy:n juuret ovat perinteisessä suomalaisessa puusepäntaidossa, joka on yli 60 vuoden kuluessa jalostunut yhden käsityöläisen visiosta yli 250 henkeä työllistäväksi Domus-yhteisöksi.

ONTELOLAATAT


Betset Betset on yksi Suomen suurimpia betonisia valmisosia teollisuus-, toimisto- ja asuntokohteisiin valmistava yksityinen betonialan perheyritys.

KEVYTBETONITUOTTEET


H+H Finland